Instagram

Wat leuk dat je mij hebt weten te vinden via Instagram. Hieronder zie de allernieuwste blogposts.

Weet je wat wel jammer is? Via Instagram ben je niet altijd even snel op de hoogte bent van een nieuwe blogpost. Er zijn snellere manieren! Nieuwsgierig? Ik zal je vertellen welke manieren dat zijn….

  • Facebook: Als je me hier volgt, ben je vrijwel direct op de hoogte. Zodra er een blogpost is, zal dit direct op mijn facebookpagina vermeld worden.
  • E-mail: Als je via de ‘volgen’-knop aangeeft dat je mij wilt volgen, krijg je een mail zodra er een blog is geplaatst en ben je echt als eerste op de hoogte. 😉

Maar hoe je me ook volgt –Facebook, Twitter, Instagram, E-mail of allemaal-, ik vind het superleuk dat ik jou tot mijn lezers mag rekenen.

Dikke knuffel M0n13k

P.S. Mocht je iets lezen en denken: “Dit moeten meer mensen lezen!” Via de knoppen onderaan de diverse blogs, kan je deze makkelijk delen.

P.S.P.S. Als je een blog leuk vindt, kan je dat heel eenvoudig laten weten door ‘LIKE‘ te klikken. Onderaan alle blogs is ook de mogelijkheid om te reageren via de comments. Hiervoor hoef je je slechts éénmalig te registreren met je naam en e-mail.